خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی
محصولات مرتبط
پاورپوینت ضربان ساز مصنوعی یا پیس میکر
پاورپوینت ضربان ساز مصنوعی یا پیس میکر
قیمت : 7,000 تومان
پاورپوینت انگل شناسی مبحث مژکداران  
پاورپوینت انگل شناسی مبحث مژکداران  
قیمت : 8,000 تومان

پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)

پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)

•فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند :

•1ـ كالباس هاي حرارت ديده

•2ـ كالباس هاي خام

•3ـ كالباس هاي پخته

•4ـ گوشت هاي عمل آمده

•تقريباً كليه كالباس و سوسيس هاي تهيه شده در كارخانه هاي فرآورده هاي گوشتي كشور ما از نوع حرارت ديده مي باشند. كالباس و سوسيس (sausage) از نظر تكنولوژي اختلاف شاياني ندارند ومهمترين اختلاف آنها قطر پوشش است كه در كالباس بيشتر بوده و نيز ميزان آب افزودني است كه در سوسيس معمولاً بيشتر است.


این پاورپوینت از فرم پایین با قیمت مناسب می توانید خریداری کنید

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

gosht_1494077881_5_3_1504.zip0.00 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 4,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت
logo-samandehi